Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли закінчиться війна: аналітики дають тривожні прогнози
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчиться війна: аналітики дають тривожні прогнози

Аналітики вважають, що Захід має готувати українські війська до тривалого протистояння проти Росії.

13 серпня 2023, 13:53 comments5011
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військові аналітики прогнозують, що війна між Україною та Росію буде тривати і наступного року, тому Захід повинен готуватись до цього та продовжувати підтримувати Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Time.

Коли закінчиться війна: аналітики дають тривожні прогнози

Українські військові атакують позиції окупантів. Фото з відкритих джерел

Автор статті Марк Галеотті зазначає, що війна в Україні може затягнутись на довгі роки, поки у Росії не відбудуться потужні зрушення, наприклад масштабна економічна чи політична криза. Для підтримки цього процесу Захід має і надалі посилювати санкції проти РФ.

The Time з посиланням на високопоставленого американського офіцера вказує, що Захід очікував від контрнаступу ЗСУ "чудес".

"НАТО чекало на диво, а українці обіцяли їм це. Але ви не можете вести війну на основі оптимізму", — сказав американський військовий, який допомагав у підготовці українських бійців.

Галеотті вказує, що війна затягується, тому Захід повинен розробити довгостроковий план дій, який створить умови для закінчення війни в Україні. Наразі більшість досвідчених військових аналітиків вказують, що передумов доля миру немає, тому війна триватиме і після 2023 року.

"Прогнозую, що війна триватиме до кінця 2023 року і, можливо, до кінця 2024 і 2025 років", — говорить поважний американський військовий аналітик Майкл Кофман.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські елітні бійці здійснили спецоперацію і викрали російського командира.

Також "Коментарі" писали, що українські військові змусили російські сили залишити черговий населений пункт, що дозволяє ЗСУ просуватись далі. Однак інформацію ще не підтвердили офіційні особи України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 серпня 2023, 13:04

НАТО чекало на диво а українці брехали їм. Намагання задушити Московію санкціями провалились як контрбліцкриг і економічне врядування Шмигаля. Московія переналаштувала економіку і розвивається. Україна все більше буде залежати від інших. Тягарем будуть величезні натовпи чиновників у вигнанні і пільговики, які захищають ту країну в якій можна якось виживати тільки користуючись пільгами за рахунок інших.


Новини