Головна Новини Суспільство події Скільки українських освітян записалося на вакцинацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українських освітян записалося на вакцинацію

Для щеплення працівників освіти виділили 209 тисяч вакцин

31 травня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

В уряді України повідомили, що на вакцинацію від коронавірусу записалися лише 32% працівників сфери освіти. Про це під час форуму "Україна 30. Освіта і Наука" розповів міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. 

Скільки українських освітян записалося на вакцинацію

Вакцинація - фото з відкритих джерел

Політик зазначив, що наразі вже провакциновано 22 тисячі із 60 тисяч працівників освіти, які беруть участь в організації зовнішнього незалежного оцінювання.

"На початку було зареєстровано за бажанням лише 32% працівників освіти", — уточнив Шкарлет.

Міністр додав, що вже отримано 209 тисяч доз вакцин Pfizer, якими повинні будуть вакцинуватися працівники сфери освіти.

Крім того, у МОЗі збираються вакцинувати жителів окупованих територій від коронавірусу. Всі деталі ви можете дізнатися за посиланням.

Нагадаємо, що вже з 1 липня 2021 року в Україні можуть запустити в дію ковідний сертифікат. Його планують ввести відразу після того, як аналогічні процеси почнуть функціонувати в країнах Європейського Союзу. Детальніше про документ і його переваги читайте в нашому матеріалі.

Також були оприлюднені дані Київського інституту соціології про ставлення українців до вакцинації. Про те, скільки відсотків громадян готові робити щеплення і яка кількість людей не довіряє жодній вакцині, ви можете дізнатися у нашій статті.

Нещодавно ми повідомляли, що українців, які записалися в чергу на вакцинацію через додаток "Дія", будуть вакцинувати щотижня у вихідні дні.

Додамо, що Світовий банк видасть Україні спеціальний кредит на 90 мільйонів доларів для боротьби з коронавірусною хворобою. Куди саме спрямують ці гроші, дізнавайтеся за посиланням. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини