Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ звільнили ще два населені пункти - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили ще два населені пункти - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

4 серпня 2022, 17:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують звільняти територію країни від окупантів. Про це повідомив на брифінгу заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

ЗСУ звільнили ще два населені пункти - подробиці

ЗСУ

Сьогодні (4 серпня) під час брифінгу Олексій Громов повідомив, що ЗСУ звільнили ще два населені пункти, а саме село Дмитрівка в Ізюмському районі Харківської області та Мазанівка, що на Донеччині.

"Протягом тижня наші війська покращили тактичне становище і просунулися в глибину оборони противника в районах населених пунктів Мазанівка, Бражківка, Сулігівка, Дмитрівка. Звільнили два населені пункти: Мазанівка та Дмитрівка", — сказав Громов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Резніков різко відреагував на звіт Amnesty International про порушення законів війни Україною. У Amnesty International звинуватили Україну у порушенні законів війни.

Читайте також про те, що " Сто людей зайшли – всіх убили ": окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО). ГУР МО перехопило розмову окупантів, де вони обговорювали ситуацію на фронті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Оленівка №2 : росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці.

Також "Коментарі" інформували про те, що Російські пропагандисти знову зганьбилися, знявши живий "труп" у Донецьку (ВІДЕО). Знімальна група пропагандистів готує до зйомки живих людей, щоб, мабуть, видати їх за трупи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини