Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили російський пункт управління та склад боєприпасів у Миколаївській області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російський пункт управління та склад боєприпасів у Миколаївській області: подробиці

ВСУ дають гідну відсіч противнику

14 липня 2022, 15:06 comments1182
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" повідомили оперативну обстановку на півдні України станом на 13.00 14 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили російський пункт управління та склад боєприпасів у Миколаївській області: подробиці

ЗСУ

Обстановка у південній операційній зоні напружена та динамічна. Ворог продовжує підступну тактику ракетно-артилерійських обстрілів населених пунктів у тилових районах наших військ та вздовж лінії зіткнення.

"Нашими підрозділами завдано 4 точних ударів по ворожих цілях на Миколаївщині. Як наслідок, знищено пункт управління та склад боєприпасів противника у Снігурівському та Баштанському районах", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків" : у ВП прокоментували удар по Вінниці. Арестович відреагував на ракетний удар Росії. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що знищили ворога за лічені хвилини : спецназ Нацвардії влаштував засідку на росіян у Донецькій області (ВІДЕО). Спецназ НГУ знищив передові групи спостереження росіян. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що херсонський зрадник Сальдо потрапив до лікарні: що відомо про його стан здоров'я. Головний гауляйтер Херсона Володимир Сальдо потрапив до лікарні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" писали про те, що в Стамбулі завершилися переговори щодо "зернового коридору": відомі перші результати. Сторони домовилися створити координаційний центр щодо відновлення експорту зерна з України. Докладніше про це читайте на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини