Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили російські казарми на Донеччині - подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російські казарми на Донеччині - подробиці (ФОТО)

Після вибуху в казармах почалася пожежа

5 липня 2022, 10:24 comments1460
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни вдарили по позиціях російських військ в окупованій Ясинуватій (Донецька область). Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Страткому Збройних сил України.

ЗСУ знищили російські казарми на Донеччині - подробиці (ФОТО)

Армія РФ

Так, за даними СтратКому, Захисники України знищили ворожі казарми в окупованій Ясинуватій.

"Наші гармаші в окупованій Ясинуватій потрапили влучили в казарму з орками.", — інформує СтратКом ЗСУ.

Також Стратком опублікував фото з місця подій. На знімках видно, що після влучного попадання в будівлі казарми спалахнула пожежа.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   українські воїни вдарили по ремонтних базах та скупченнях живої сили противника у Горлівці (ВІДЕО). ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Зеленський пояснив, чому тепер Путін не візьме жодне місто в Україні. Радник голови ВП Арестович упевнений — Лисичанськ – це останній успіх російської армії в Україні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що українці розгромно вдарили по скупченнях росіян та ворожої техніки на півдні (відео). Ліквідовано щонайменше 30 окупантів. У північно-західній частині Чорного моря поки що 3️ надводних та 2 підводних носії "Калібрів. Читайте про це докладно на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що російські кінологи наразі теж під санкціями: що відомо. Міжнародна Кінологічна Федерація в рази посилила санкції проти Російської Кінологічної Федерації. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини