Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомо в яке українське місто тікають російські військові після відступу з Херсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо в яке українське місто тікають російські військові після відступу з Херсону

Російська армія залишила Херсон та рухається в інше тимчасово окуповане українське місто.

12 листопада 2022, 21:20 comments1694
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після втечі з Херсону російські війська збільшують свою присутність в Маріуполі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського військового кореспондента Андрія Цаплієнка.

Відомо в яке українське місто тікають російські військові після відступу з Херсону

Колона російських військових. Фото: з відкритих джерел

11 листопада українська влада офіційно оголосила про звільнення Херсона від російської окупації. В центр міста увійшли ЗСУ, а місцеві мешканці радісно їх вітали. Відповідні кадри потрапили в соцмережі.

Під час відступу, який офіційно ухвалив міністр оборони Росії Сергій Шойгу російські війська підривали мости через Дніпро, таким чином сповільнюючи і блокуючи рух українських військових. Окрім того, не всі російські солдати встигли втекти з Херсону і тепер ЗСУ шукає переодягнених військових РФ в цивільному одязі.

Як повідомляє Цаплієнко мешканці тимчасово окупованого Маріуполя стверджують, що в їх місті помітно збільшилась кількість російських окупантів. Маріупольці публікують фото та відео з приїздом російських військових, які ймовірно приїхали зі звільненого Херсону. Переглянути одне з таких відео можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ізраїльська техніка вперше була зафіксована на українському фронті від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. За словами українського солдата ця техніка рятує життя українських військових на полях бою та поза ним.

Також "Коментарі" писали про те, що не тільки росіяни воюють в Україні. Російська Федерація залучає до своїх сил бойовиків з Ближнього Сходу. Вони укладають контракти з приватною військовою організацією "Вагнер".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини