Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові в Херсоні: неймовірні емоції місцевих жителів, що пробивають до сліз (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові в Херсоні: неймовірні емоції місцевих жителів, що пробивають до сліз (ВІДЕО)

Жителі Херсону радіють деокупації міста, викрикують "ЗСУ", "Херсон – це Україна" та витирають сльози радості на своєму обличчі.

12 листопада 2022, 00:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Українська армія відвоювала Херсон після тривалої окупації російськими військами. Тепер вся Україна, а особливо жителі Херсону святкують спільну перемогу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube відео з Херсону.

Українські військові в Херсоні: неймовірні емоції місцевих жителів, що пробивають до сліз (ВІДЕО)

Херсон - це Україна. Фото: з відкритих джерел

Кілька днів повідомлялось про можливе повернення Херсону до України. 9 листопада почала з’являтись інформація, що росіяни відходять з південного обласного центру підриваючи мости. 10 листопада Шойгу офіційно підтвердив план виходу російської армії з Херсону.

Українські військові з обережністю поставились до різкого виходу росіян з Херсону, тому обережно просувались до українського міста та поступово звільняли населені пункти перед ним. Політики та адміністративні діячі стверджували, що росіяни можуть таким чином готувати пастку для української армії. Але 11 листопада ЗСУ зайшли в Херсон, а мешканці міста їх радо вітали, що підтверджують відео з Youtube.

На відео херсонці кричать "ЗСУ", "Херсон – це Україна", обіймаються вішають українські прапори та плачуть від щастя.

Переглянути відео з жителями звільненого Херсону можна нижче:

Також є відео де український військовий передає вітання з Херсону тримаючи кавун в руці:

"Укрпошта" випустила нову марку з кавуном, який став символом Херсону в честь його деокупації

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на українському фронті вперше було помічено ізраїльську військову техніку. Відео з воїном ЗСУ на GAIA Amir потрапило в мережу. Український військовий стверджує, що ця техніка врятує життя багатьох людей.

Також "Коментарі" писав про те, що українські волонтери з Вінниці почали виготовляти власні системи залпового вогню, відео з ними потрапило на українські телеканали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини