Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Це постановче шоу» - Наталья Гуменюк про вихід росіян з Херсону
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це постановче шоу» - Наталья Гуменюк про вихід росіян з Херсону

Заява командування РФ ймовірно є частиною інформаційно-психологічної операції для створення хибного враження про справжні наміри.

9 листопада 2022, 21:31 comments1245
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

9 листопада інформаційні канали вибухнули багатьма повідомленнями про можливий вихід російської армії з Херсону. Такі дії росіян українське військове командування оцінює як можливість приховати справжні дії, які запланувала армія РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Суспільне.

«Це постановче шоу» - Наталья Гуменюк про вихід росіян з Херсону

Наталія Гуменюк про вихід російської армії із Херсона. Фото: з відкритих джерел

Керівниця прес-центру Сил Оборони Півдня Наталья Гуменюк говорить про високу ймовірність, що "жест доброї волі" від росіян може бути хитрим планом.

"Сили оборони не виключають провокацій від російських окупантів і створення хибного враження про їх справжні наміри", — повідомила керівниця прес-центру Сил ОП.

Російські військові таким чином заповнюють інфопростір своїми повідомленнями для виправдання відходу, що є провалом для армії РФ. Тому Наталья Гуменюк наголошує, що військові дії ЗСУ потребують інформаційної тиші на півдні України.

Також українські військові повідомляли, що окупанти створили кілька рубежів оборони під Херсоном, а регулярні війська досі перебувають в Херсоні і можуть бути активно залучені до бойових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв з посиланням на Генштаб ЗСУ, що росіяни планують влаштувати провокації на півдні України та зняти на відео нібито залучення місцевого населення до оборони міста. Російські військові переодягаються в одяг українських мешканців та планують заявляти, що нібито українська армія стріляє по мирному населенню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що окупанти вивозять з Херсону тварин в Крим. Директор зоопарку обіцяє, що коли активні дії завершаться, то тварин повернуть в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини