Головна Новини Суспільство Природні ресурси Росіяни вивозять тварин з Херсону до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вивозять тварин з Херсону до Криму

Росіяни планують "евакуювати" тварин з зоопарку.

5 листопада 2022, 20:49
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директор Сімферопольського парку "Тайган" Олег Зубков повідомив, що готовий прийняти тварин з тимчасово окупованого Херсону. Про таке рішення повідомляють російські ЗМІ.

Росіяни вивозять тварин з Херсону до Криму

Директор парку "Тайган" Олег Зубков. Фото з відкритих джерел

Олег Зубков зазначає, що українських тварин вивезуть за згодою Володимира Сальдо, який є колаборантом та гауляйтером Херсонської області. Директор парку "Тайган" розповів, що він може забезпечити необхідні умови для тварин з українського міста.

Також він вважає, що наразі в Херсоні для тварин є небезпека тому таке рішення є найкращим. Зубков зазначив, що він забезпечить перевезення тварин до Криму, але в майбутньому їх планують повернути до рідного міста після активної фази війни.

"Щойно пройдуть активні військові дії і зоопарки будуть відновлюватися, звичайно ми тварин готові повернути до їхніх вольєрів", — повідомив директор парку "Тайган".

Цікаво, що після звільнення Лиману, в селі міського типу Ямпіль виявили велику кількість мертвих тварин з зоопарку та страусиної ферми. Росіяни знущались з тварин, калічили їх та їли. Наразі відомо, що російські військові з’їли кенгуру, буйвола, страуса, віслюка та інших тварин. На території Ямпільського зоопарку волонтери побачили велику кількість кісток від тварин. Окрім того, на території контактного зоопарку виявили велику кількість мертвих вовків, які залишались у вольєрах та не отримували їжу.

Також "Коментарі" повідомляли про унікальну виставку картин створених штучним інтелектом. Організатори обіцяють, що усі виручені кошти з продажу зображень створених штучним інтелектом передадуть на харчування українських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини