Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни з'їли кенгуру, бізона, страусів та віслюка в окупованому Ямпільському зоопарку
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни з'їли кенгуру, бізона, страусів та віслюка в окупованому Ямпільському зоопарку

Злочинам росіян немає меж.

4 листопада 2022, 21:34 comments1082
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

30 вересня українські військові звільнили село міського типу Ямпіль. Після визволення населеного пункту волонтери виявили, що росіяни поїли деяких тварин, а інших закатували та вбили. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Східний Варіант".

Росіяни з'їли кенгуру, бізона, страусів та віслюка в окупованому Ямпільському зоопарку

Врятовані віслюки з Ямпільського зоопарку. Фото VETMARKET Pluriton

З квітня контактний зоопарк та страусина ферма перебували під тимчасовою окупацією російських військ. До приходу росіян в установах жила велика кількість тварин, серед яких верблюди, антилопи, бізони, вовки, дикі кабани, віслюки, олені та інші.

Після звільнення Лиману до Ямполя приїхали волонтери і виявили тварин у жахливому стані. На території зоопарку були розкидані шматки шкіри, кістки та частини м'яса. Окрім того, волонтери знайшли скелети замордованих тварин та вбитих верблюдів.

"Багато тварин зʼїли орки. Був бізон, він бігав по селищу, а потім його вбили та зʼїли. Декілька віслюків, страусів поїли", — розповідає волонтер.

Волонтери розповідають, що багатьом тваринам вдалось втекти. Вони не бояться людей тому ті їх періодично підгодовували. Але не всім так пощастило. Вовки загинули, адже були закриті у вольєрах і їм не давали їжу.

Частину тварин вдалось врятувати та вивезти в Дніпро за допомогою зоозахисної організації UAnimals.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про виставку картин згенерованих штучним інтелектом. На картинах нейромережа намалювала тварин, а усі гроші з продажу творів мистецтва будуть відправлені на харчування ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про поранену російську медсестру, яку росіяни покинули на полі бою. Українські військові врятували життя російському медичному працівнику. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини