Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни покинули поранену медсестру: «Я зрозуміла, що за нами не прийдуть» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни покинули поранену медсестру: «Я зрозуміла, що за нами не прийдуть» (ВІДЕО)

Черговий міф про росіян розвінчано – вони покидають своїх.

1 листопада 2022, 16:10 comments1132
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Російська армія залишила на полі бою поранену медсестру. Українські воїни знайшли непритомну, закривавлену жінку та надали їй медичну допомогу. Про це стало відомо з оприлюдненого відео Служби Безпеки України.

Росіяни покинули поранену медсестру: «Я зрозуміла, що за нами не прийдуть» (ВІДЕО)

Російська медсестра дає покази СБУ. Фото з відкритих джерел

Жінка добровільно пішла до російської армії медсестрою. Згодом опинилась в Україну, де вже в першому бою їхня десантна бригада була розбита українською армією, а росіяни залишили жінку стікати кров'ю на полі бою.

Медичний працівник просив допомоги в росіян, адже вона та її колеги були поранені. Жінка сподівалась на евакуацію, але з часом до неї прийшло розуміння, що їх не врятують.

"Я зрозуміла, що за нами не прийдуть. Далі в мене крутилась голова і я втратила свідомість", — повідомляє російська медсестра.

Українські служби знайшли жінку та надали медичну допомогу, таким чином врятували їй життя. СБУ наголошує, що так щастить не всім, тому нагадує про "гарячу лінію". За телефонним номером можна дізнатись деталі, як здатись живим в український полон.

Переглянути відео з російською медсестрою, яка дає свідчення для СБУ можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які зателефонували на "гарячу лінію" вже почали потрапляти в український полон. Спеціальна служба оприлюднила відео з військовим РФ, який вирішив здатись добровільно, адже він не хоче воювати та вмирати. Як зазначає 26-річний росіян він був мобілізований та домовився про здачу в український полон ще в Росії.

Також "Коментарі" писали про рекордну кількість знищених росіян у жовтні — понад 12 тисяч особового складу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини