Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія планує влаштувати провокації з мирним населенням на півдні України – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія планує влаштувати провокації з мирним населенням на півдні України – Генштаб ЗСУ

Російські окупаційні війська продовжують грубо порушувати закони та звичаї ведення війни стосовно цивільного населення.

7 листопада 2022, 16:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Генштаб ЗСУ попереджає, що російські військові планують влаштувати провокації. Про це йдеться у звіті Генерального штабу, який був опублікований на офіційній сторінці у Facebook.

Росія планує влаштувати провокації з мирним населенням на півдні України – Генштаб ЗСУ

Росія планує провокації на Херсонщині. Фото з відкритих джерел

За розвідувальними даними українських спецслужб у Херсонській області російські військову планують переодягтись в одяг місцевих мешканців. А пропагандистські ЗМІ мають зняти відеометеріал, нібито ЗСУ стріляє по мирних мешканцях Херсонщини.

Окрім того, російські окупанти заходять в будинки та квартири роблячи засідки для вуличних боїв з українськими військами.

Також Генштаб ЗСУ повідомляє, що російські військові на півдні України шукають коригувальників вогню та вивозять їх до Горностаївки. У цьому населеному пункті росіяни чинять воєнні злочини, адже під тортурами намагаються отримати покази від мирних мешканців України.

Подібні дії росіян спостерігаються і на сході України. В населених пунктах Борівське та Щедрищеве військові РФ влаштовують масові обшуки, забирають телефони та викрадають людей, після чого відвозять їх у невідомому напрямку.

Переглянути повний звіт Генштабу ЗСУ можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни від початку повномасштабного вторгнення в Україну не змогли знищити жодної артилерійської установки HIMARS. Про це повідомляють американські ЗМІ на свої джерела в Пентагоні. Раніше Росія заявляла фейкову новину, що буцімто її військові сили знищили понад 100 систем HIMARS.

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни вивозять тварин з Херсонщини до тимчасово окупованої території Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини