Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Херсон - це Україна»: Укрпошта випускає нову марку з нагоди звільнення Херсону
commentss НОВИНИ Всі новини

«Херсон - це Україна»: Укрпошта випускає нову марку з нагоди звільнення Херсону

«Укрпошта» анонсувала марку про деокупацію Херсону.

11 листопада 2022, 17:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Державна поштова компанія "Укрпошта" випустила нову марку з нагоди повернення Херсону під владу України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі компанії.

«Херсон - це Україна»: Укрпошта випускає нову марку з нагоди звільнення Херсону

Нова марка «Херсон - це Україна». Фото: з відкритих джерел

9 листопада почала з’являтись інформація, що російські військові тікають з півдня України. Наступного дня Шойгу прийняв рішення про відхід армії РФ з території Херсону. 11 листопада вже більшість населених пунктів були прикрашені жовто-блакитними прапорами.

З нагоди деокупації Херсону "Укрпошта" анонсувала марки. В пресрелізі повідомляється, що команда державної поштової компанії захоплюється не скоренністю херсонців та з завмиранням серця стежила за рухом українських сил у напрямку Херсону. Тому ескіз марки готувався заздалегідь і з кожним днем все покращувався.

"Несила терпіти! Анонсуємо поштовий випуск "Херсон — це Україна!", — повідомляє "Укрпошта".

В набір увійдуть марки, конверт та листівка. На листівці зображено кавун, який став символом міста. Наразі тираж марки "Херсон — це Україна!" становить 150 тис. екземплярів, автором став Андрій Сагач.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрпошта" запустила голосування за вибір марки, яка буде присвячена до Нового Року. Пропонують обрати один ескіз. Вихід марки заплановано на грудень 2022 року.

Також "Коментарі" писали про те, що для української поштової компанії відключення світла не буде на заваді і всі пенсіонери зможуть отримати свої пенсії. "Укрпошта" заявила, що буде тоді видавати пенсії за старим сценарієм, тобто з паперовими бланками, які отримують від Пенсійного фонду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини