Головна Новини Суспільство події Твій голос важливий: "Укрпошта" проводить голосування за найкращий ескіз новорічної марки
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Твій голос важливий: "Укрпошта" проводить голосування за найкращий ескіз новорічної марки

Усі охочі можуть проголосувати за варіант, що сподобався, до 4 листопада. Марка має вийти вже у грудні цього року.

1 листопада 2022, 21:23
Поділіться публікацією:

Твій голос важливий: "Укрпошта" проводить голосування за найкращий ескіз новорічної марки

Один з ескізів нової марки від "Укрпошти"

Глава "Укрпошти" Ігор Смілянський поділився у своєму Telegram-каналі інформацією про те, що українці зможуть проголосувати за найкращий, на їхню думку, ескіз новорічної марки.

Проект, який стане переможцем народного голосування, буде взято за основу поштової марки на новорічну та різдвяну тематику, яка буде випущена вже у грудні поточного року.

Так, "Укрпошта" представила п'ять різних барвистих варіантів, кожен із яких відрізняється своєрідною стилістикою та неповторним колоритом. Організатори голосування просять усіх учасників бути чесними та віддавати свій голос лише один раз за найдостойніший, на їхню думку, ескіз.


"Обирати складно, бо кожний ескіз заслуговує на овації, у кожного своя душа та власна інтерпретація українського Різдва та Нового Року в умовах війни. Всі вони різні, але підтекст, який можуть прочитати лише українці, там насправді один" , зазначив Ігор Смілянський.

У голосуванні бере участь п'ять ескізів, проголосувати за найкращий з яких може кожний охочий до 8.00 п'ятниці, 4 листопада за посиланням або на будь-якій офіційній сторінці "Укрпошти" у соціальних мережах.

Кожен із п'яти малюнків є художньою інтерпретацією подій, які відбуваються в нашій країні вже понад півроку. У кожному малюнку відображено цілий спектр емоцій, який так знайомий усім українцям.

Ігор Смілянський додав, що має свого "фаворита", проте ескізи марок, які йому подобаються найбільше, ще ніколи неперетворювались на справжні марки, адже у нас демократія і саме українці вирішують, який саме проект стане новою поштовою маркою.

Раніше, "Коментарі" повідомляли, що у Польщі оновили сайт для українських біженців.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини