Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ізраїльську техніку вперше помітили на фронті – це GAIA Amir (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїльську техніку вперше помітили на фронті – це GAIA Amir (ВІДЕО)

Українські військові отримали військовий бронетранспортер багатоцільового призначення, який виготовляє ізраїльський виробник.

11 листопада 2022, 23:31 comments2658
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








На території Херсонської області зняли відео в якому українські військові їдуть на бронетранспортері GAIA Amir ізраїльського виробництва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал "Диванный воин".

Ізраїльську техніку вперше помітили на фронті – це GAIA Amir (ВІДЕО)

Бронетранспортер GAIA Amir. Фото: з відкритих джерел

Вперше ізраїльська техніка була зафіксована на українському фронті. Бронетранспортер має багатофункціональне призначення. За допомогою GAIA Amir можна виконувати такі місії: розвідка, перевезення особового складу, логістика, швидка допомога, швидкий наступ, підтримка миру.

Бронетранспортер є багатоцільовим автомобілем с захистом від мін та куль. GAIA Amir здатен перевозити 12 людей та загальну вагу до 3 тонн.

На відео український військовий стверджує, що це дуже цінна військова техніка для ЗСУ.

"Те, що ви бачите – це скарб… ця тачка багато чого вирішує, вона реально рятує життя хлопців", — говорить український військовий.

Також воїн ЗСУ просить донатити та вірити ЗСУ і чекати гарних новин.

Відео з українським військовим та ізраїльським бронетранспортером можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про армію Ізраїлю, яка знищила виробництво іранських дронів-камікадзе, які ймовірно Ісламська Держава відправляла в Україну. Військові Ізраїлю завдали удару поблизу аеропорту Дімас, який вже кілька місяців був під контролем іранських бойовиків. 

Також "Коментарі" повідомляли, що Ізраїль можливо передає зброю для України через Польщу. Таким чином ізраїльське керівництво уникає прямих поставок військової зброї на територію України і не псує відносини з Російською Федерацією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини