Головна Новини Суспільство Війна з Росією Від ЗСУ не сховатись: українські військові спіймали переодягнених росіян у звільненому Херсоні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Від ЗСУ не сховатись: українські військові спіймали переодягнених росіян у звільненому Херсоні (ВІДЕО)

Збройні сили України продовжують очищати звільнений Херсон від окупаційних сил Російської Федерації.

12 листопада 2022, 20:39 comments3130
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








11 листопада українські військові офіційно зайшли в Херсон. Тепер ЗСУ ловлять російських солдатів, які не встигли втекти через Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал Espreso.TV

Від ЗСУ не сховатись: українські військові спіймали переодягнених росіян у звільненому Херсоні (ВІДЕО)

ЗСУ спіймали росіян у звільненому Херсоні. Фото: з відкритих джерел

Українські збройні сили вдало проводили підступи до Херсону і змусили російське військове керівництво прийняти непопулярні кроки. Влада РФ оголосила про вихід російських військ з Херсону. Росіяни почали підривати мости та тікати з українського міста через Дніпро, де створили нові лінії оборони.

Тим хто не встиг втекти з Херсону рекомендували одягнути цивільний одяг. Такі дії зробило багато російських солдатів, адже в мережу потрапило багато фото та відеоматеріалів з викинутою військовою формою РФ.

ЗСУ зайшовши в Херсон почало шукати росіян, яких РФ кинула в українському місті. 12 листопада вже українські військові встигли схопити кількох росіян, які переодягнулись в цивільний одяг. Воїни ЗСУ перевірили документи та виявили російських військових.

Відео з військовими ЗСУ, які знайшли російських солдатів у Херсоні можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрпошта" створила на честь визволення Херсону нову поштову марку з символом міста — кавуном. Автором малюнку став Андрій Сагач, а тираж нової марки становить 150 тис. екземплярів,

Також "Коментарі" писали про реакцію мешканців Херсону на прихід ЗСУ. На відео херсонці кричать "ЗСУ", "Херсон – це Україна", обіймаються вішають українські прапори та плачуть від щастя. Ці відеоматеріали розчулюють до сліз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини