Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні подешевшав популярний овоч: названо нові ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подешевшав популярний овоч: названо нові ціни

Стали відомі актуальні ціни на огірки в Україні

12 серпня 2022, 12:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

За останній місяць у великих українських супермаркетах значно змінилися ціни на огірки. Про це повідомляє сайт Мінфін.

В Україні подешевшав популярний овоч: названо нові ціни

У період із липня по серпень цінник на огірки впав із 36,09 гривень за кілограм до 28,99 грн/кг. Гладкі огірки подешевшали із 46,99 грн за 1 кг до 39 гривень. Тепличні огірки змінилися у ціні з 36,42 грн/кг до 32,90 грн/кг. Короткоплідні огірки зараз продають у великих українських супермаркетах по 27,90 грн/кг, а у липні цінник на ці огірки був 32,43 грн/кг.

Зазначимо, що за останні п'ять років найвища ціна на огірки була у січні 2021 року. Тоді кілограм овочів продавали по 91,35 грн. Найнижча ціна з 2017 по 2022 рік зафіксована у червні 2018 року. Вартість кілограма огірків складала 7,76 грн/кг.

До речі, найвища ціна на гладкі огірки була у лютому цього року. Кілограм продавали у супермаркетах по 97,97 гривень. А найнижча ціна зафіксована знов-таки у червні 2018 року. Цінник на огірки був 7,84 грн/кг.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Мережі з'явилося перше відео "спалахів" осторонь аеродрому "Зябрівка" у Білорусі (ВІДЕО). Осторонь аеродрому у Білорусі помітили 8 спалахів.

Читайте також, що Шантаж Росії на Запорізькій АЕС: яке рішення очікувати від ООН – що може змінитися. Ядерний шантаж Росії може спричинити катастрофу міжнародного масштабу.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що зустріч Зеленського та Путіна на полях саміту G20: які є варіанти. Поки що все більше передумов до того, що зустріч президентів України та РФ може не відбутися.

Також "Коментарі" інформували про те, що перемогти Росію до зими: наскільки це реально – чи є інші шляхи здобути мир. Є ризик, що якщо дати Росії перепочинок на зиму, то навесні може початися новий виток наступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://minfin.com.ua/ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини