Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Мелітополі пролунали вибухи біля штабу "єдиної росії": подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Мелітополі пролунали вибухи біля штабу "єдиної росії": подробиці (ФОТО)

У Страткомі розповіли про вибух у Мелітополі

10 серпня 2022, 11:49 comments1035
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Мелітополі пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованому Мелітополі пролунали вибухи біля штабу "єдиної росії": подробиці (ФОТО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, у місті Мелітополь прогриміли вибухи біля штабу "єдиної росії".

"У тимчасово окупованому Мелітополі вночі пролунав черговий вибух біля штабу "єдиної росії", де йде підготовка до так званого "референдуму". Знову хтось покурив у невстановленому місці", — пише СтратКом ЗСУ.

Також Стратком публікує фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що вибухи у Криму: чому це приниження Кремля та початок нової фази війни. "Бавовни" у Криму ще раз показали, що Крим – це також, як Маріуполь, Донецьк, Луганськ та інші тимчасово окуповані міста – Україна. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що компанія, пов'язана з Корбаном, незважаючи на рішення суду , забудовує набережну Дніпра, – ЗМІ. Виходячи з того, що відбувається в Дніпрі, ні Корбана, ні пов'язаного з ним ТОВ "ГК Істейт" закон і рішення суду, що набуло чинності, не є обов'язковими. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Росії проблеми з формуванням нового корпусу для війни в Україні. Росіяни неохоче погоджуються їхати на війну до України. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що окупанти пішли штурмом на Запоріжжя : у передмісті є жертви та руйнування (ФОТО). Внаслідок ворожої атаки в Запорізькій області загинула жінка, зруйновані приватні будинки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини