Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Донецьку пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Донецьку пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)

У мікрорайоні Гладківка горів склад із БК

5 серпня 2022, 11:19 comments1464
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Донецьку пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованому Донецьку пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, вчора ввечері (4 серпня) в одному з районів Донецька пролунали вибухи. У небо піднялися клуби диму та язики полум'я. Повідомляється, що вибух стався на складі із боєприпасами.

"Мікрорайон Гладківка, Донецьк. Горить склад БК. Вогненна ніч починається", — СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано фото із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   у Китаї відреагували на бажання Зеленського про переговори із Сі Цзіньпіном. У Китаї дипломатично прокоментували заклик Зеленського до переговорів із Сі Цзіньпіном. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на півдні України ЗСУ завдали потужного удару по російській ППО: знищено 4 ЗРК — подробиці. Також було знищено три склади з боєприпасами. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що якісь зарплати поляки готові платити українцям: перелік найбільш високооплачуваних професій. Фахівець розповіла, скільки платять в Україні та Польщі на тих самих роботах. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Оленівка №2 : росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини