Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Алчевську пролунала серія вибухів: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Алчевську пролунала серія вибухів: що відомо (ВІДЕО)

У тилу окупантів пролунали вибухи

30 липня 2022, 16:02 comments1159
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Алчевськ (Луганська область) лунають вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованому Алчевську пролунала серія вибухів: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, у тимчасово окупованому Алчевську пролунала серія вибухів.

"Трохи виспавшись після ночі Дядечко Ленд Ліз разом із Бавівною та Селітрою відвідали Алчевськ. Відмінно чути на відео "як лопаються подушки та ковдри" на не "складі БК рашистської м**зоти"", — пише СтратКом ЗСУ.

Також Стратком публікує відео з місця подій. На кадрах можна побачити густий чорний дим і почути численні розриви, ймовірно, ворожого боєкомплекту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   удар по залізничному мосту у Херсоні: у Мережі з'явилося перше відео з місця подій. Стратком ВСУ опублікував відео, яке підтверджує успішну роботу ЗСУ.

Читайте також про те, як чоловіки призовного віку виїжджали за кордон: СБУ розкрила схему (ФОТО). Призовникам за гроші готували повний пакет підроблених документів, у тому числі листи, що підтверджують, про навчання у закордонних вишах.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь та схід прибув десант Єдиної Росії. Кремль хоче відтворити проект "Новороссия" у маленькому форматі, після чого перейменувати партію "Єдина Росія" на "Велику Росію".

Також "Коментарі" інформували про те, що   чому Росія намагатиметься зірвати "зернове перемир'я": які ризики. Росія програє від такого "зернового перемир'я", тому є великий ризик, що його буде зірвано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини