Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованій Горлівці спалахнув клуб, де проходила важлива нарада: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованій Горлівці спалахнув клуб, де проходила важлива нарада: подробиці (ФОТО)

Журналіст Денис Казанський повідомив про інцидент у Донецькій області

10 серпня 2022, 12:23 comments1611
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованій Горлівці (Донецька область) спалахнула пожежа. Про це пише видання ТСН, посилаючись на журналіста Дениса Казанського.

В окупованій Горлівці спалахнув клуб, де проходила важлива нарада: подробиці (ФОТО)

Фото - Денис Казанский

Як пише видання, інцидент стався в будівлі клубу, де, за словами очевидців, саме проходили "якісь збори".

" У Горлівці в результаті головотяпства зник нічний клуб "Бермуди", який належав "депутату ДНР", місцевому кримінальному авторитету Юрію Крикуленку на прізвисько Беня. Кажуть, там проходила якась важлива нарада, але хтось порушив техніку пожежної безпеки”, — пише Казанський.

Також журналіст поділився фотографіями з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у зриви в Криму : чому це приниження Кремля та початок нової фази війни. "Бавовни" у Криму ще раз показали, що Крим – це також, як Маріуполь, Донецьк, Луганськ та інші тимчасово окуповані міста – Україна. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також, що компанія, пов'язана з Корбаном, незважаючи на рішення суду, забудовує набережну Дніпра, – ЗМІ. Виходячи з того, що відбувається в Дніпрі, ні Корбана, ні пов'язаного з ним ТОВ "ГК Істейт" закон і рішення суду, що набуло чинності, не є обов'язковими. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у США назвали причину, через яку Росія не звинуватить Україну у вибухах у Криму. В ISW припустили, що ударів по авіабазі в Криму могла завдати Україна. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Росія має проблеми з формуванням нового корпусу для війни в Україні. Росіяни неохоче погоджуються їхати на війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини