Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські воїни збили два російські літаки на Запорізькому напрямі - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни збили два російські літаки на Запорізькому напрямі - подробиці

Українські воїни вразили два російські СУ-25

15 липня 2022, 16:28 comments1280
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни збили ще два літальні апарати противника. Про це повідомляється на офіційному сайті Служби безпеки України.

Українські воїни збили два російські літаки на Запорізькому напрямі - подробиці

ЗСУ

Як стало відомо, на Запорізькому напрямку бійці Центру спецоперацій "А" СБУ та військових Збройних сил України збили два російські літаки.

"Днями в районі населених пунктів Оріхів та Степове ворог намагався атакувати з двох Су-25 українські позиції. Але наші хлопці діяли на випередження – точно відпрацювали по ворожих літаках із ПЗРК. Як наслідок – один Су-25 знищений, інший – вражений", – повідомляє СБУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   у чому друга половина літа з тане вирішальною: який прогноз на фронті. Росіяни намагатимуться до кінця літа вийти на адмінкордон Донецької області, в той час, як ЗСУ стримуватимуть наступ і добиватимуться істотного поступу на півдні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Резніков розповів, коли було більше втрат українська сторона. Міністр розповів, що змінилося на фронті. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "На*єр нікому не потрібні ": поранених окупантів кидають прямо у поле — перехоплення розмови. ГУР МО публікує чергове перехоплення розмови окупанта. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували, що серйозні зміни на полі бою на користь України: у Міноборони назвали терміни. Міністр оборони Рєзніков висловив упевненість, що Україна отримає більше систем великої дальності. Читайте про це докладно у нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини