Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удар по залізничному мосту у Херсоні: у Мережі з'явилося перше відео з місця подій
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по залізничному мосту у Херсоні: у Мережі з'явилося перше відео з місця подій

Стратком ВСУ опублікував відео, яке підтверджує успішну роботу ЗСУ

30 липня 2022, 22:00 comments3868
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України завдали удару залізничним мостом в окупованому Херсоні. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ у своєму офіційному Telegram-каналі.

Удар по залізничному мосту у Херсоні: у Мережі з'явилося перше відео з місця подій

Антоновский железнодорожный мост (Фото - Сергей Голованов - Google Maps)

Оперативне командування "Південь" повідомило, що за результатами вогневого контролю рух залізничним мостом через річку Дніпро у Херсонській області — неможливий. Про це ОК "Південь" повідомило на своїй офіційній сторінці у Facebook у щоденній публікації про оперативну обстановку.

На даний час у Мережі почали з'являтися відео із пошкодженого мосту.

"А ось і відео підтвердження успішної роботи ЗСУ", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь та схід прибув десант Єдиної Росії. Кремль хоче відтворити проект "Новороссия" у маленькому форматі, після чого перейменувати партію "Єдина Росія" на "Велику Росію".

Читайте також про те, що чомусь так важливо виграти битву за Африку – в чому такий інтерес України та РФ. Росія намагається не допустити, щоб країни Африки змінили своє ставлення до Москви через війну в Україні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Росія переходить до третьої фази війни — як із цим може бути пов'язаний теракт у Оленівці. Вибухи в Оленівці, які спричинили загибель українських захисників із полку Азов, попередньо схвалили на найвищому рівні в Кремлі.

Також "Коментарі" інформували про те, що чомусь Росія намагатиметься зірвати "зернове перемир'я": які є ризики. Росія програє від такого "зернового перемир'я", тому є великий ризик, що його буде зірвано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини