Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського розповіли, від чого Путіну страшно
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, від чого Путіну страшно

Михайло Подоляк прокоментував "таємний похорон" ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина

29 серпня 2023, 19:31
Поділіться публікацією:

Сьогодні прес-служба ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина повідомила місце його поховання — на Порохівському цвинтарі Санкт-Петербурга. Лаконічне повідомлення було зроблено вже після траурної церемонії. Про це повідомляють "Коментарі". Примітно, що до цього багато Z-патріотів пропонували ховати Пригожина, який загинув 23 серпня в авіакатастрофі, з усіма військовими почестями — за участю військової варти, під рушничний салют.

У Зеленського розповіли, від чого Путіну страшно

Михайло Подоляк

"Таємний похорон" у РФ головного вагнерівця, який бився проти України, прокоментував радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Бездоганно. Все, що потрібно розуміти про нинішню Росію та її майбутнє… Таємний похорон екс-глави "Вагнера" Пригожина як абсолютний символ справжнього страху Путіна. Навіть після демонстративного вбивства "вагнерівця" в небі над Твер'ю російський диктатор панічно боїться справжніх мас. Боїться пам'яті, розмов, сумнівів, порівнянь, боїться продовженого репутаційного обнулення, боїться власних "героїв", нав'язливо розчиняючи їх у невідомості. Невідоме місце похорону, невідомий цвинтар Петербурга, невідомий час, невідома кількість "супроводжуючих осіб", невідомі інформаційні повідомлення. Просто тому, що Путіну страшно ...", — написав Михайло Подоляк у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що разом із Пригожиним загинули шестеро людей з керівництва ПВК "Вагнер", у тому числі бойовий командир вагнерівців Уткін, а також екіпаж — два пілоти та стюардеса. Президент Росії Володимир Путін, авторитет якого обнулив своїм заколотом Пригожин, визнав його внесок у "боротьбу з неонацизмом", але на його похорон не прийшов. ЗМІ називають Путіна головним ймовірним замовником замаху на Пригожина.

Тим часом, в Україні оголосили примусову евакуацію дітей: про яку область йдеться.

Росіяни скаржаться на одному з напрямків українського фронту.

А журналісти розповіли, на що перетворять цвинтарі вагнерівців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини