Головна Новини Суспільство Війна з Росією У вогневому мішку: під Бахмутом ЗСУ знищили військову еліту РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У вогневому мішку: під Бахмутом ЗСУ знищили військову еліту РФ

На даний момент, одні з найзапекліших боїв відбуваються за висоти в районі Клещеївки, за допомогою яких ЗСУ зможе контролювати Бахмут

26 липня 2023, 17:35 comments2208
Поділіться публікацією:

Під час бою на околицях Кліщеївки бійці бригади "Лють" та 80 десантно-штурмової бригади знищили вороже БМП та 12 російських десантників, які вирушили з Андріївки. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на українського журналіста Юрія Бутусова.

У вогневому мішку: під Бахмутом ЗСУ знищили військову еліту РФ

Початок атаки: російський десант падає з броні

Штурмова група ВДВ РФ рухалася для підкріплення рашистам, але потрапила в засідку і була знищена.

Юрій Бутусов також цитує "російських воєнкорів", які визнають невдачу рашистів:

"Зараз почали писати про невдачі в районі Кліщеївки. Там все дуже жорстоко. Щодня важкі бої. Як вийшло, що хлопці потрапили в вогневу засідку? Найчастіше це відбувається через нестачу розвідки та розвідзасобів. У противника ж із розвідзасобами та свободою переміщення все настільки добре, що йому вдалося без завад записати весь бій", — бідкаються рашисти.

Нагадаємо, що заступник міністра оборони Ганна Маляр заявляє про успішний наступ ЗСУ у районі Бахмута. Зокрема, "жорсткі бої продовжуються в районі населених пунктів Кліщеївка, Курдюмівка, Андріївка".

– Ворог чіпляється за кожен метр зайнятої землі, чинить потужний опір, застосовує резерви, натомість зазнає значних втрат, – зазначають у міністерстві оборони України.

Тим часом, Росія звинуватила Чехію в русофобії.

"Вагнерівці" масово повертаються з Білорусі до РФ.

А Росія почала використати німецьку тактику Другої світової війни проти України. У мережі з’явилися супутникові знімки, на яких видно, що Москва серйозно ставиться до загрози українських морських безпілотників, які вже не раз завдавали удару по російським кораблям у Чорному морі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини