Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ нові захоплені території та просування: карта DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ нові захоплені території та просування: карта DeepState

За повідомленням DeepState, росіяни окупували невелике село на кордоні Донецької та Луганської областей та просунулися ще у кількох місцях

сьогодні, 06:53
Поділіться публікацією:

22 жовтня країна-агресор окупувала село Новосадове Донецької області, яке знаходиться на кордоні Донецької та Луганської областей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє моніторинговий проект "DeepState".

У РФ нові захоплені території та просування: карта DeepState

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що згідно з даними Вікіпедії, станом на 2018 рік у Новосадовому не було людей, які б там постійно проживали. Село вже було окуповане під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, але 24 жовтня 2022 року ЗСУ його звільнили.

Противник також просунувся у селі Кругляківці, що у Куп'янському районі Харківської області, до річки Оскол.

Просування росіян зафіксовано біля Богоявленки у Волноваському районі Донецької області, Зоряного та Селидове, що у Покровському районі Донецької області та Новодмитрівки Краматорського району Донецької області.

Зазначимо, аналітики DeepState повідомляли, що 20 жовтня російські загарбники окупували село Бажане Друге в Покровському районі Донецької області.

Аналітики також підтверджують, що російські військові просунулися у Вишневому Ізюмському районі Харківської області, Гірнику в Донецькій області, біля Ольгівки Курської області та Любимівки у Курській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — план РФ знову впав: DeepState повідомив, де ЗСУ відновили позиції (КАРТА).

Також видання "Коментарі" повідомляло – передані західними партнерами ЗСУ танки Leopard 2A4 вибухнули під час атаки на російську техніку з близької дистанції. Лише деякі з них уціліли та змогли пройти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише Forbes.

Раніше "Коментарі" писали – чому ЗСУ доведеться далеко відходити вглиб Донбасу: як зупинити російську піхоту.

У РФ нові захоплені території та просування: карта DeepState - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини