Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ хочуть визнати Україну "терористичною державою"
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ хочуть визнати Україну "терористичною державою"

Відповідний законопроект уже розроблено

26 липня 2022, 19:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У РФ хочуть визнати Україну нібито "терористичною державою". Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

У РФ хочуть визнати Україну "терористичною державою"

Госдума РФ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними російських новинних медіа, депутати внесли до Держдуми законопроект про визнання України "терористичною державою".

"Депутати фракції "Справедлива Росія — За правду" внесли до Держдуми законопроект про визнання України терористичною державою та конфіскацію майна, яке належить її громадянам, на користь Росії, повідомив лідер фракції УРЗП у Думі Сергій Миронов", — пишуть російські медіа.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " ЗСУ змусили окупантів тікати ": оперативна обстановка на Донбасі – Генштаб. ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що знищено будинки, дачі та туристичні бази : нові подробиці ракетного удару РФ по Одеській області (ФОТО). Значні руйнування зазнали курортне селище, а також база відпочинку на річці Дністер. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Піджарюють рашистів": бійці чеченського батальйону знищують окупантів на Запорізькому напрямку — ВІДЕО. У ЗОВА показали, як бійці Чеченського батальйону імені Шейха Мансура допомагають українським воїнам знищувати окупантів.

Також "Коментарі" інформували про те, що   рокіровка в силовому блоці : що задумав Зеленський – чому рішення ухвалив саме зараз. Президент зміцнює ті напрямки силового блоку, які є дуже важливими для підготовки контрнаступу ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини