Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Новій Каховці пролунав потужний вибух: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Каховці пролунав потужний вибух: подробиці (ФОТО)

У Новій Каховці на повітря злетів черговий російський склад

5 серпня 2022, 14:12 comments1717
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованій Новій Каховці (Херсонська область) пролунав сильний вибух. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

У Новій Каховці пролунав потужний вибух: подробиці (ФОТО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, у Новій Каховці пролунав потужний вибух.

"Пряме попадання в черговий склад "гуманітарки". Орки носяться по всьому місту з витріщеними очима та повними від страху штанами. Ідуть постійні "шмони" та місцеві перевірки. Шукають панічно тих, хто надає інформацію, а воно не працює, бо орків ненавидять майже все", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що настав час домовлятися: про що нова заява Орбана про війну – чи справді Росія дозріла до миру. Віктор Орбан озвучила кремлівську тезу про війну на території України колективного Заходу та Росії. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також, що стоїть за маніпуляцією Amnesty International про ЗСУ – як перемогти російську пропаганду. Заява Amnesty International вкотре доводить, що низка міжнародних струткру втратила довіру та важливість, бо давно стали залежними.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що якісь зарплати поляки готові платити українцям: перелік найбільш високооплачуваних професій. Фахівець розповіла, скільки платять в Україні та Польщі на тих самих роботах.

Також "Коментарі" інформували про те, що Росія відмовляється від масованого наступу на Сіверськ та Слов'янськ: що сталося. В Інституті вивчення війни вважають, що ЗСУ, ймовірно, перехоплює стратегічну ініціативу в армії РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини