Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МВС назвали ім'я та показали фото командира підводного човна, з якого випустили ракети по Вінниці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС назвали ім'я та показали фото командира підводного човна, з якого випустили ракети по Вінниці (ФОТО)

Човном командує капітан 1 рангу анатолій варочкін

16 липня 2022, 23:05 comments1200
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко назвав ім'я та показав фото командира підводного човна, з якого було завдано ракетного удару по Вінниці. Про це Геращенко розповів у своєму офіційному Telegram-каналі.

У МВС назвали ім'я та показали фото командира підводного човна, з якого випустили ракети по Вінниці (ФОТО)

Місце ракетного удару в Одесі. Фото: Кирило Тимошенко

Так, за даними Геращенка, човном, з якого окупанти випустив ракети по мирних жителів Вінниці, командує капітан 1 рангу анатолій варочкін.

"Це вбивця 4-річної Лізи з Вінниці та ще більш як 20-ти вінничан — командир окремого констанцського ордену ушакова І ступеня дивізіону підводних човнів чорноморського флоту", — пише Геращенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Є жертви, поранені серед мирних жителів ": окупанти вдарили по Покровську — подробиці (ФОТО). У Покровську пошкоджено 16 приватних житлових будинків. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в російській армії паніка: окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення). Російський військовий у розмові з матір'ю зізнався у російській армії панує паніка, військові масово тікають. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на півдні знищено півсотні окупантів та взвод гаубиць: подробиці (ВІДЕО). Ворожий винищувач Су-35 тричі намагався атакувати ракетами класу "повітря – повітря" наші штурмовики у небі над Новою Каховкою. Втрат нашої авіації немає.

Також "Коментарі" інформували про те, що жертви удару РФ: у клініці Вінниці одночасно загинули мама та її малюк. Під час російського ракетного удару жителі області Вікторія та її малюк перебували у медичному закладі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини