Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Миколаєві окупанти знищили великий склад із гуманітаркою: Кім опублікував відео моменту влучення ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві окупанти знищили великий склад із гуманітаркою: Кім опублікував відео моменту влучення ракети

Тисячі тонн продукції, призначеної для дітей та людей похилого віку, повністю згоріли.

21 липня 2022, 12:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти продовжують обстрілювати Миколаїв ракетами. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

У Миколаєві окупанти знищили великий склад із гуманітаркою: Кім опублікував відео моменту влучення ракети

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Повідомляється, що сьогодні вночі (21 липня) загарбники завдали удару двома ракетами по Миколаєву. Ракети потрапили до складу із гумманіарною допомогою.

"О 3 ночі російські окупанти вдарили 2 ракетами по одному з наших гуманітарних штабів. Тисячі тонн продукції, призначеної для дітей та людей похилого віку, повністю згоріли", — повідомляє Кім.

Також голова ОДА опублікував відео, на якому відображено момент влучення ракети російських окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " Трясе страшно" : батьки окупантів радять синам ламати собі руки та ноги — перехоплення розмови (ВІДЕО). СБУ опублікувала чергове перехоплення окупанта зі своїми родичами. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що після "Рамштайну-4" перебіг війни зміниться : експерти розкрили деталі зустрічі з союзниками. Союзники України готові продовжувати надавати Україні оборонну допомогу, висуваючи нові ініціативи. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що в ЦРУ назвали цифру загиблих росіян під час війни в Україні. Останні оцінки розвідки США свідчать про близько 15 000 вбитих російських військових і, можливо, втричі більше поранених.

Також "Коментарі" інформували про те, що в США озвучили прогноз – чим закінчиться настання росіян на Донеччині. Військові аналітики прогнозують кульмінацію російського наступу на Донеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 липня 2022, 14:17

Як так сталося, що гуманітарку, яку треба було видавати одразу, зберігали на складі? В нас вже немає нужденних, окрім корумпованих чиновників, звісно? Спершу довести людей до крайньої нужди, а потім продати. Ціну мотивувати зростанням курсу долара. Ми ще дивуємося, що країна тотальної корупції, брехні, шахрайства, і подібних УПА-злочінів, споживає ті плоди, які сіяла 30 років.


Новини