Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму пролунала серія вибухів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму пролунала серія вибухів

Від вибухів на заході Криму в будинках тремтіли вікна

1 березня 2023, 08:58 comments1975
Поділіться публікацією:

На заході тимчасово окупованого Криму в ніч проти 1 березня пролунали вибухи. Їх чули у Євпаторії та селі Чорноморське. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Криму пролунала серія вибухів

Вибухи у Криму. Фото: з відкритих джерел

"У Чорноморському всю ніч до початку 5 ранку було чути вибухи... У Чорноморському від вибухів тремтіли шибки о 1:54, 2:55 і 4:20", — йдеться у повідомленнях.

Також про серію вибухів повідомлялося у Євпаторії. Один із вибухів був настільки потужним, що його почули у північній частині Севастополя.

Вчора в анексованому Криму сталася аварія на трубопроводах. Зокрема, без води залишилися Євпаторія та Красноперекопськ .

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбницькі війська рухаються з лівобережної Херсонщини ближче до Криму, облаштовуючи додаткові оборонні споруди. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівниця об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд заявила, що військові бази росіян у захопленому ними Криму – легітимні цілі для України. За її словами, "Україна не буде у безпеці, якщо Крим, як мінімум, не буде демілітаризований". Експерти проаналізували ці заяви спеціально для порталу "Коментарі".

Раніше "Коментарі" писали – Україна залежить від постачання західної зброї, тому слід прислухатися до думок союзників. Поки що вони бачать звільнення Криму лише після звільнення Донбасу. Про це у телеефірі заявив військовий експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини