Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Тримайтеся, сонечки": Головнокомандувач ЗСУ звернувся до дітей Миколаєва (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тримайтеся, сонечки": Головнокомандувач ЗСУ звернувся до дітей Миколаєва (ВІДЕО)

Залужний звернувся до дітей зі словами підтримки

16 липня 2022, 18:05 comments1400
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний звернувся до дітей Миколаєва. Відео опубліковано в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України.

"Тримайтеся, сонечки": Головнокомандувач ЗСУ звернувся до дітей Миколаєва (ВІДЕО)

Валерій Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернувся до дітей Миколаєва.

"Діти з Миколаєва. Тримайтеся, сонечки. Ми вас любимо. І захищаємо. Ви наше майбутнє", — сказав Залужний, коли ставив автограф на марках "російський військовий корабель... все!".

Зазначається, що марки буде продано на благодійному аукціоні на підтримку Миколаївської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що з пецпідрозділом Kraken показало відео операції в Білогорівці: знищили 60 окупантів і ворожу техніку. Внаслідок спецоперації двох окупантів вдалося взяти в полон. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що   у бік Запорізької області рухається велика колона російської військової техніки: що відомо (ВІДЕО). У колоні помічені БМД-4 та велика кількість БТРів. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що план Мінборони – закінчити війну до кінця року: наскільки це реально – експерти відповіли. Тепер тривалість війни в Україні залежить не так від планів Кремля, як від готовності Заходу реально допомагати Україні у боротьбі з окупантами. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в британській розвідці назвали два міста Донбасу, які росіянам ніяк не вдається захопити. Раніше Росія робила передчасні та хибні заяви про успіх на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини