Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Тепер обстрілів буде менше": бійці ЗСУ знищили російські "Урагани" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тепер обстрілів буде менше": бійці ЗСУ знищили російські "Урагани" (ВІДЕО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

14 липня 2022, 11:02 comments1612
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують завдавати ударів по позиціях супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

"Тепер обстрілів буде менше": бійці ЗСУ знищили російські "Урагани" (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, бійці 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу знищили ворожу реактивну артилерію.

"Пара "Ураганів" ворога мінус. Саме такими реактивними системами залпового вогню "Ураган" обстрілюють Миколаїв та область. Тепер обстрілів буде менше", — зазначили військові.

Також було опубліковано відео з місця подій, на якому зафіксовано момент знищення ворожої техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Кремль має проблему – російські офіцери масово відмовляються їхати в Україну. Причина – значні втрати та відмова від участі у бойових діях на території України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів (ВІДЕО). Противник продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі, скований ЗСУ у спробах просування, активізує повітряну розвідку та застосовує авіаційні удари. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Херсонський зрадник Сальдо потрапив до лікарні: що відомо про його стан здоров'я. Головний гауляйтер Херсона Володимир Сальдо потрапив до лікарні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформував про те, що в Стамбулі завершилися переговори щодо "зернового коридору": відомі перші результати. Сторони домовилися створити координаційний центр щодо відновлення експорту зерна з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини