Головна Новини Суспільство Війна з Росією Спецпідрозділ Kraken показав відео операції у Білогорівці: знищили 60 окупантів та ворожу техніку
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецпідрозділ Kraken показав відео операції у Білогорівці: знищили 60 окупантів та ворожу техніку

Внаслідок спецоперації двох окупантів вдалося взяти в полон

16 липня 2022, 17:05 comments1219
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Спецпідрозділ Kraken, який створений при Міноборони України, показав відео спецоперації в Білогорівці. Про це повідомляється в Telegram-каналі спецпідрозділу.

Спецпідрозділ Kraken показав відео операції у Білогорівці: знищили 60 окупантів та ворожу техніку

Кraken. Фото - скріншот із відео

Повідомляється, що в ході спецоперації було знищено особовий склад та техніку противника. Також кілька окупантів взято в полон.

"Під час операції бійцями спецпідрозділу KRAKEN було ліквідовано 60 осіб особового складу противника, знищено 5 одиниць ворожої техніки. Ще двох окупантів було взято в полон".

На опублікованих кадрах можна побачити удари по позиціях супротивника і як палає ворожа техніка.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в російській армії паніка : окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення). Російський військовий у розмові з матір'ю зізнався у російській армії панує паніка, військові масово тікають. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, щоб найближчі 72 години почнуться запеклі бої : у США назвали напрямок. Росіяни вже виходять із оперативної паузи, намагаючись відновити наступ на Донбасі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на півдні знищено півсотні окупантів та взвод гаубиць: подробиці (ВІДЕО). Ворожий винищувач Су-35 тричі намагався атакувати ракетами класу "повітря – повітря" наші штурмовики у небі над Новою Каховкою. Втрат нашої авіації немає. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що екс-глава Служби зовнішньої розвідки України Москва висунула Києву ультиматум. Путін не має наміру завершувати "спецоперацію" і продовжить ракетні удари по Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kraken_kha/57
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини