Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Щодня чутимемо нову х*інь": Арестович прокоментував повідомлення про "добровольців" з КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щодня чутимемо нову х*інь": Арестович прокоментував повідомлення про "добровольців" з КНДР

Арештович висловив свою думку щодо повідомлень про готовність ста тисяч північнокорейських "добровольців" воювати проти України

6 серпня 2022, 22:57 comments1322
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував новину про сто тисяч "добровольців" КНДР , які нібито можуть взяти участь у війні проти України. Своєю думкою він поділився у прямому ефірі на каналі Фейгін Live.

"Щодня чутимемо нову х*інь": Арестович прокоментував повідомлення про "добровольців" з КНДР

Алексей Арестович (Фото УНІАН)

На думку Арестовича, повідомлення про північнокорейських добровольців так само, як і провокації РФ з подальшим звинуваченням у них України, виникають через безвихідь для Москви.

"Я говорив кілька днів тому і можу повторити, що ми щодня чутимемо нову хр*нь тому, що Москва вже не знає, як зробити так, щоб умовити нас на переговори. Усі з однієї простої причини вони не "тягнуть" фронт", — Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Китай відповів США на візит Пелосі: до чого призведе суперечка двох держав — які є ризики для України. Незважаючи на загострення у відносинах між двома країнами, жодна із сторін не готова доводити ситуацію до чогось більшого. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що переговори Путіна та Ердогана: про що домовилися – чи є причина переживати Україну. Сам по собі приїзд Ердогана до Сочі – насторожуючий сигнал для України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Ізраїль, Нагірний Карабах, Тайвань : чому розгоряються конфлікти — яким боком тут Росія. Своїм відвертим вторгненням в Україну Путін показав іншим дикторським режимам, що можна вбивати та руйнувати у ХХІ столітті і за це нічого не буде. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що успіх "зернового коридору" на тлі нового шантажу Путіна: про що говорить заява Зеленського. Президент зіграв на випередження, першим заявивши про небезпеку, що виникла на Запорізькій АЕС. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини