Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Рух неможливий": ЗСУ "закрили" для окупантів залізничний міст у Херсоні - подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рух неможливий": ЗСУ "закрили" для окупантів залізничний міст у Херсоні - подробиці (ФОТО)

Минулої доби на півдні України ЗСУ знищили понад сто окупантів

30 липня 2022, 15:06 comments1102
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України непроста, але контрольована. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Рух неможливий": ЗСУ "закрили" для окупантів залізничний міст у Херсоні - подробиці (ФОТО)

ЗСУ

"Ворог продовжує ведення бойових дій наявними силами на зайнятих рубежах оборони", — ОК "Південь".

Українські воїни виявили підготовку супротивника до проведення контратаки у напрямку Брускінсько – Білогірка, нашими силами завдано вогневої поразки. В результаті ворог відмовився від виконання завдання.

"Чотирьма парами вертольотів атаковано скупчення ворожої сили та техніки у Снігурівському та Бериславському районах. Опорний пункт та укріплені підземні укриття ворожих підрозділів уражені на Херсонщині та Миколаївщині відповідно", — ОК "Південь".

Також українські ракетно-артилерійські підрозділи вразили пункт управління батальйонної тактичної групи 34 окремої мотострілецької бригади окупантів у Брускінському.

"Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий", — ОК Південь".

”Рух неможливий”: ЗСУ ”закрили” для окупантів залізничний міст у Херсоні - подробиці (ФОТО) - фото 2

Фото: СтратКом ЗСУ — Telegram

Минулої доби наші воїни на Півдні України знищили 105 окупантів, сім танків, дві САУ, гаубицю, самохідну мінометну установку і два польові склади боєприпасів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чоловіки призовного віку виїжджали за кордон: СБУ розкрила схему (ФОТО). Призовникам за гроші готували повний пакет підроблених документів, у тому числі листи, що підтверджують, про навчання у закордонних вишах.

Читайте також про те, як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь і схід прибув десант Єдиної Росії. Кремль хоче відтворити проект "Новоросія" у маленькому форматі, після чого перейменувати партію "Єдина Росія" на "Велику Росію".

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чомусь Росія намагатиметься зірвати "зернове перемир'я": які є ризики. Росія програє від такого "зернового перемир'я", тому є великий ризик, що його буде зірвано.

Також "Коментарі" інформували про те, що   посольство РФ у Великій Британії закликало страчувати полонених "азовців": як відреагували в ВП. РФ заявляє, що бійці "Азова" заслуговують на принизливу смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини