Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський ракетний обстріл України: ЗСУ збили більшість ракет, але дві вдарили по Черкащині - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський ракетний обстріл України: ЗСУ збили більшість ракет, але дві вдарили по Черкащині - подробиці

Чотири російські ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування «Схід»

16 липня 2022, 18:53 comments1114
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ збили кілька ворожих ракет у небі над Україною. Про це повідомляє Командування Повітряних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Російський ракетний обстріл України: ЗСУ збили більшість ракет, але дві вдарили по Черкащині - подробиці

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Повідомляється, що сьогодні (16 липня) близько 15:20 стратегічні бомбардувальники Ту-95МС російських окупаційних військ завдали ракетного удару по Україні з району Каспійського моря. Ворог випустив шість ракет типу Х-101 (Х-555).

Близько 16:30 чотири ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування "Схід" на Запоріжжі та Дніпропетровщині.

"Інші – потрапили до сільськогосподарського підприємства у Черкаській області. Дані про збитки та потерпілих уточнюються", — Командування Повітряних сил.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти вели наступальні дії , але ЗСУ змусили їх відійти: ситуація на Донбасі — Генштаб. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що в російській армії паніка: окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення). Російський військовий у розмові з матір'ю зізнався у російській армії панує паніка, військові масово тікають. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що   екс-глава Служби зовнішньої розвідки України: Москва висунула Києву ультиматум Путін не має наміру завершувати "спецоперацію" і продовжить ракетні удари по Україні.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на півдні знищено півсотні окупантів та взвод гаубиць: подробиці (ВІДЕО). Ворожий винищувач Су-35 тричі намагався атакувати ракетами класу "повітря – повітря" наші штурмовики у небі над Новою Каховкою. Втрат нашої авіації немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини