Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія у вогні: у підмосков'ї сталася велика пожежа на підприємстві - подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія у вогні: у підмосков'ї сталася велика пожежа на підприємстві - подробиці (ВІДЕО)

У цеху з лакофарбовими матеріалами стався обвал даху

23 червня 2022, 11:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії сталася пожежа на підприємстві. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Росія у вогні: у підмосков'ї сталася велика пожежа на підприємстві - подробиці (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними російських новинних медіа, інцидент стався сьогодні (23 червня) у підмосков'ї. Повідомляється, що пожежа виникла у цеху з лакофарбовими матеріалами. Сталося обвалення даху.

Очевидці повідомляють про звуки вибухів. Попередньо, вибухають ємності з легкозаймистою рідиною.

За даними ЗМІ, вогонь вирує на площі близько 2,4 тисячі квадратних кілометрів. У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ми виграли свою Курську дугу : у Зеленського заявили про важливий успіх у війні проти РФ. Арестович заявив про безпрецедентну підтримку України у світі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Джонсон розповів, коли за допомогою Британії Україна може розпочати контрнаступ. Прем'єр Великобританії Джонсон зазначив, що російські сили просуваються вперед на східному Донбасі, але зазнають великих втрат. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що   українці за 12 годин зібрали 156 мільйонів гривень на Bayraktar для ЗСУ: пішов збір на другий. 22 червня Сергій Прітула оголосив про збір 500 млн грн на закупівлю трьох безпілотників Bayraktar. Читайте про це докладно у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що місцеві скаржаться на трупний запах: військові Росії спалюють тіла своїх убитих у Херсонській області. Біля Нової Каховки на Херсонщині окупанти спалюють тіла своїх убитих солдатів. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини