Головна Новини Суспільство Війна з Росією Разом із Пригожиним могло загинути все керівництво ПВК "Вагнер"
commentss НОВИНИ Всі новини

Разом із Пригожиним могло загинути все керівництво ПВК "Вагнер"

У Тверській області Росії розбився приватний літак, на борту якого було десять осіб, зокрема, можливо, голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин

23 серпня 2023, 21:17
Поділіться публікацією:

На борту бізнес-джету Embraer, який впав у Тверській області, окрім голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, міг також перебувати командир ПВК Уткін, а також все керівництво приватної військової компанії. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на росЗМІ. Росавіація поки підтвердила, що на борту літака, що розбився, значився Євген Пригожин.

Разом із Пригожиним могло загинути все керівництво ПВК "Вагнер"

Фото з місця падіння латака Пригожина

За даними росЗМІ та телеграм-каналів, під час польоту літака Пригожина у небі пролунало два вибухи.

"У небі було два вибухи. Крило і стабілізатор впав на станції Куженкіно, а фюзеляж і крило впали на село Куженкіне за два кілометри від колишньої ферми", — розповідають очевидці.

Попередньо, літак вибухнув у небі о 18:32.

Поруч із місцем падіння літака Пригожина розташований склад зберігання ракетного та артилерійського озброєння в/ч 55443. Тому, припускають ЗМІ, літак могли збити російські ППО, які охороняють цей об'єкт. Друга версія – вибух на борту.

За інформацією МНС РФ, у катастрофі загинули 10 людей, знайдено тіла восьми людей.

Євген Пригожин сьогодні справді вилетів до Росії з Африки, на борту з ним був увесь командний склад ПВК Вагнера, заявив журналіст Андрій Захаров.

"Це буде диво, якщо він на іншому літаку", — цитує журналіст своїх співрозмовників.

Водночас, ЗМІ повідомляють, що Пригожин і його команда летіла двома літаками і він міг перебувати на другому літаку, який повернувся і приземлився в Москві.

Тим часом, страшна аварія на Вінниччині забрала життя шести дітейОксен Лісовий розповів, скільки педагогів вбила Росія. А в Україні перевищено рекорд споживання електроенергії: хто прийшов на допомогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 серпня 2023, 21:53

Головне питання хто очолить найбільше в світі проукраїнську фабрику тролів юдеїв, яка працювала на наших корумпованих Порошенко бабу Юлю Зе.


Новини