Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поранена дитина, люди під завалами: окупанти під час обстрілу Миколаєва потрапили в житловий будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Поранена дитина, люди під завалами: окупанти під час обстрілу Миколаєва потрапили в житловий будинок

Окупанти обстріляли спальний район Миколаєва

23 липня 2022, 22:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти вкотре обстріляли місто Миколаїв. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва

Поранена дитина, люди під завалами: окупанти під час обстрілу Миколаєва потрапили в житловий будинок

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Як розповіла Замазєєва, за попередньою інформацією, під час обстрілу одного зі спальних районів Миколаєва російські загарбники потрапили в житловий будинок.

"16-річна дитина… Уламкове поранення. За попередньою інформацією, влучання в житловий будинок… Під завалами люди!" – йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали співробітники рятувальної служби та медики.

"Вони ще раз довели, що для них немає жодних моральних цінностей і вони цілеспрямовано б'ють по мирних мешканцям, щоб нас залякати та посіяти паніку!" — Замазєєва.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що завдання вибити росіян з Придністров'я: наскільки це реально — чи вирішиться Україна. Для ЗСУ не стане великою проблемою впоратися із завданням деокупувати Придністров'я та принизити Кремль. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що "Окупанти в паніці відійшли": ЗСУ відбили атаки супротивника на кількох напрямках — подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Читайте про це докладно у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що "Щось беззвучне": окупанти не можуть зрозуміти, з чого їх знищують і скаржаться на величезні втрати (ВІДЕО). ГУР МО опублікувало чергове перехоплення розмови окупанта. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що РФ почала зривати зернову угоду, яку сама ж і підписала – чи потрібні Україні такі ризики. Жодна угода з країною-агресором не є гарантією безпеки, доки триває війна. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини