Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після російських ударів по порту Одеси у США закликали надати Україні далекобійні ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Після російських ударів по порту Одеси у США закликали надати Україні далекобійні ракети

"Українська перемога – єдиний шлях до світу. Немає альтернативи", - Пол Массаро

23 липня 2022, 23:05 comments2275
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Після ракетного обстрілу порту Одеси США закликали надати Україні ракети великої дальності. Про це написав Старший радник Конгресу США Пол Массаро на своїй офіційній сторінці у Twitter.

Після російських ударів по порту Одеси у США закликали надати Україні далекобійні ракети

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Пол Массаро закликав надати Україні далекобійні ракети.

"Ця нова російська терористична атака на Одеський порт, яка відбулася лише через кілька годин після того, як РФ погодилася не атакувати Україну, вимагає, щоб ми передали Україні 300-кілометрові ракети. Настав час ракет дальньої дії", — заявив він.

Після російських ударів по порту Одеси у США закликали надати Україні далекобійні ракети - фото 2

Після російських ударів по порту Одеси у США закликали надати Україні далекобійні ракети - фото 3

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що РФ почала зривати зернову угоду, яку сама ж і підписала – чи потрібні Україні такі ризики. Жодна угода з країною-агресором не є гарантією безпеки, доки триває війна. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що "Щось беззвучне": окупанти не можуть зрозуміти , з чого їх знищують і скаржаться на величезні втрати (ВІДЕО). ГУР МО опублікувало чергове перехоплення розмови окупанта. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що отримав паспорт РФ – отримай статтю: що означає нова ініціатива влади – чи варто йти на такий крок. З питанням про кримінальну відповідальність за отримання російського паспорта владі потрібно підходити дуже обережно – експерти розповіли про головну небезпеку.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   позаду 150 днів повномасштабної війни: що на нас чекає далі – чи реально вийти на світ до зими. Експерти розповіли, як події у війні Росії проти України можуть розвиватися далі і чи є хоч би віддалені перспективи світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини