Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Піджарюють рашистів": бійці чеченського батальйону знищують окупантів на Запорізькому напрямку - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Піджарюють рашистів": бійці чеченського батальйону знищують окупантів на Запорізькому напрямку - ВІДЕО

У ЗОВА показали, як бійці Чеченського батальйону імені Шейха Мансура допомагають українським воїнам знищувати окупантів

26 липня 2022, 16:07 comments1719
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бійці Чеченського батальйону імені Шейха Мансура допомагають українським воїнам знищувати орків. Про це розповів секретар міської ради та виконувач обов'язків міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Піджарюють рашистів": бійці чеченського батальйону знищують окупантів на Запорізькому напрямку - ВІДЕО

"Тільки подивіться, як на Запорізькому напрямку проукраїнські чеченці ефектно "підсмажують" рашистів за допомогою 82-мм самозарядного міномета 2Б9М "Волошка", встановленого на вантажівці ГАЗ-66. Деталі – на відео Ukraine Weapons Tracker", — пише Куртєв.

Також Куртєв опублікував відео, на якому знято, як чеченські воїни допомагають захищати українську землю від російських загарбників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Путін вже готовий до переговорів : Жданов назвав причину. Російській армії потрібна пауза для початку нового наступу, пояснює експерт. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії. Глава МЗС РФ знову повторив кремлівську тезу про бажання переговорів із Києвом. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що коли закінчиться активна фаза війни в Україні: військовий експерт відповів. Військовий експерт прогнозує, що Путін намагатиметься перетягнути конфлікт наступного року, намагаючись заморозити його. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що у ВП назвали п'ять цілей української військової контроперації у війні з РФ. Контроперація України обов'язково досягне своєї мети — Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини