Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вели наступальні дії, але ЗСУ змусили їх відійти: ситуація на Донбасі - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вели наступальні дії, але ЗСУ змусили їх відійти: ситуація на Донбасі - Генштаб

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

16 липня 2022, 18:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському та Бахмутському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти вели наступальні дії, але ЗСУ змусили їх відійти: ситуація на Донбасі - Генштаб

ЗСУ

Як інформує Генштаб, на Слов'янському та Бахмутському напрямках противник зосереджує основні зусилля на встановленні контролю над містами Сіверськ та Бахмут. Продовжує використовувати всі засоби вогневого ураження по лінії зіткнення.

Зафіксовано обстріл цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Сіверськ, Верхньокам'яне, Олександрівка, Никифорівка, Донецьке, Спірне, Травневе, Покровське, Соледар, Нью-Йорк, Кодема та інші. Окупанти завдали авіаударів неподалік Нью-Йорка, Берестового та Соледара.

"Наступальними та штурмовими діями ворог намагався покращити тактичне становище в районах населених пунктів Івано-Даріївка, Григорівка, Новолуганське, Семигір'я та встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС. Успіху не має – українські воїни змусили противника відійти", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " Тримайтеся, сонечки ": Головнокомандувач ЗСУ звернувся до дітей Миколаєва (ВІДЕО). Залужний звернувся до дітей зі словами підтримки. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що в російській армії паніка : окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення). Російський військовий у розмові з матір'ю зізнався у російській армії панує паніка, військові масово тікають. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на Дніпропетровщині мають намір просувати туризм під обстрілами за мільйон гривень. Під час війни на Дніпропетровщині зібралися розвивати туризм за бюджетні кошти. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   у британській розвідці назвали два міста Донбасу, які росіянам ніяк не вдається захопити. Раніше Росія робила передчасні та хибні заяви про успіх на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини