Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Окупанти в паніці відійшли": ЗСУ відбили атаки противника на кількох напрямках - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Окупанти в паніці відійшли": ЗСУ відбили атаки противника на кількох напрямках - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

23 липня 2022, 19:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Краматорському напрямах станом на вечір 23 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Окупанти в паніці відійшли": ЗСУ відбили атаки противника на кількох напрямках - подробиці

ЗСУ

Так, за даними Генштабу ЗСУ, на Краматорському напрямку ворог скоїв обстріл зокрема в районах населених пунктів Верхньокам'янське, Резниківка, Закотне, Григорівка, Виїмка та Званівка. Завдав авіаудару біля Спірного.

"Штурмовими діями з різних напрямків намагався покращити тактичне становище в районі Верхньокам'янського. Українські воїни зустріли ворога кинджальним вогнем і завдали значних втрат. окупанти в паніці відійшли", — Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку противник намагається створити сприятливі умови для продовження наступу Бахмут.

"Окупанти знову, вже з різних напрямків, спробували штурмувати територію Вуглегірської ТЕС. Знову безуспішно і з втратами", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Щось беззвучне" : окупанти не можуть зрозуміти, з чого їх знищують та скаржаться на величезні втрати (ВІДЕО). ГУР МО опублікувало чергове перехоплення розмови окупанта. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що після російських ударів по порту Одеси в США закликали надати Україні далекобійні ракети. "Українська перемога – єдиний шлях до світу. Немає альтернативи", — Пол Массаро. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляли про те, що Росія почала зривати зернову угоду, яка сама ж і підписала – чи потрібні Україні такі ризики. Жодна угода з країною-агресором не є гарантією безпеки, доки триває війна.

Також "Коментарі" інформували про те, що позаду 150 днів повномасштабної війни: що на нас чекає далі — чи реально вийти на світ до зими. Експерти розповіли, як події у війні Росії проти України можуть розвиватися далі і чи є хоч би віддалені перспективи світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини