Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти обстріляли касетними снарядами Дніпропетровщину: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли касетними снарядами Дніпропетровщину: є поранені

Загарбники завдали удару з "Ураганів"

3 серпня 2022, 17:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Армія окупантів продовжує завдавати ударів по мирним містам України. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Окупанти обстріляли касетними снарядами Дніпропетровщину: є поранені

Армія РФ

Як стало відомо, сьогодні (3 серпня) супротивник двічі обстріляв Криворізький район.

" Наніс (противник — ред.) удар касетними снарядами з "Ураганів" по ​​Зеленодольській громаді. Поранено 73-річного чоловіка. Він перебуває в лікарні. У Мар'янському та Великій Костромі пошкоджено кілька десятків приватних будинків", — Резніченко.

Повідомляється, що зараз на місці працюють фахівці – з'ясовують масштаби руйнувань.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що експерти розповіли, кого тепер Кремль посилає на війну, чим відповість Україна. За фактом у Росії триває прихована мобілізація, але з живою силою в окупантів, як і раніше, проблеми.

Читайте також про те, що   не треба ховатися за жіночою спідницею та тікати: Данилов відреагував на чергову петицію щодо виїзду за кордон чоловіків. Данилов вважає, що чоловіки, які не бажають воювати, мають допомагати українській армії.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що світ почав звикати до звірств Росії: як завадити цьому і зупинити агресора. Цивілізований світ ще так і не зрозумів, що окрім як зупинити та перемогти Росію – іншого шляху вирішення війни в Україні – немає.

Також "Коментарі" писали про те, що відбувається на Донбасі – який прогноз для регіону: як врятуватися громадянським. Окупанти продовжують наступати на Донеччині, основну ставку роблячи на тактику "випаленої землі", зносячи все на своєму шляху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини