Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ знищили російську станцію супутникового зв'язку та склади боєприпасів - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили російську станцію супутникового зв'язку та склади боєприпасів - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

3 серпня 2022, 15:11 comments1125
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку напружена та динамічна у розвитку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили російську станцію супутникового зв'язку та склади боєприпасів - подробиці

ЗСУ

"Ворог продовжує ведення бойових дій по межі оборони, що займається. Створює ударне угруповання на Криворізькому напрямку, метою не допустити прориву наших військ, планує контрнаступальні дії для виходу на адміністративний кордон Херсонщини", — інформує Оперативне командування "Південь".

Повідомляється, що за ніч на півдні України наші воїни знищили:

• 19 окупантів;

• мобільну станцію супутникового зв'язку;

• протитанковий ракетний комплекс;

• два автомобілі;

• два польові склади боєприпасів у Чорнобаївці та Бериславі.

Остаточні втрати противника дорозвідуються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   світ почав звикати до звірств Росії: як завадити цьому і зупинити агресора. Цивілізований світ ще так і не зрозумів, що окрім як зупинити та перемогти Росію – іншого шляху вирішення війни в Україні – немає. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що відбувається на Донбасі – який прогноз для регіону : як врятуватися громадянським. Окупанти продовжують наступати на Донеччині, основну ставку роблячи на тактику "випаленої землі", зносячи все на своєму шляху. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Україні стартує доступна іпотека : плюси та мінуси програми – чи реально придбати житло. В уряді розраховують, що запуск пільгової іпотеки під 3% викликає інтерес українців. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Пентагон спростував заяву Шойгу щодо війни в Україні. Україна використовують систему HIMARS "з разючою точністю" та ефективністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини