Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ знищили російські гаубиці та мінометні комплекси: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили російські гаубиці та мінометні комплекси: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

7 липня 2022, 19:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про оперативну обстановку на півдні нашої країни станом на 15:00 7 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили російські гаубиці та мінометні комплекси: подробиці

ЗСУ

Як інформує ОК "Південь", ситуація в операційній зоні сил оборони півдня складна, але контрольована. Противник продовжує ведення бойових дій на облаштованих відступних рубежах.

"Підрозділи спеціального призначення виконали завдання із зачистки острова Зміїний. Підтверджено знищення близько трьох десятків одиниць ворожої техніки, виявлено покинуту амуніцію та суцільні руїни, як звичний слід "російського світу"", — ОК "Південь".

За результатами виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань втрати противника за ніч склали десять окупантів, дві 152 мм гаубиці "Мста-С" та "Мста-Б", а також мінометний комплекс 120 калібру "Сані". Інші втрати уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   на Одещині побилися мер міста та голова районної ради: подробиці (ВІДЕО). На Одещині під час засідання побилися чиновники.

Читайте також про те, що у Генштабі ЗСУ відповіли на заяви МО РФ про нібито загибель українських воїнів на Зміїному. У Генштабі МО відповіли на фейкову заяву МО РФ.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що розвідка мала право : у Путіна заявили, що беруть "паузу" у війні проти України. У Міноборони РФ заявили, що хочуть надати можливість військам набратися сил і відпочити.

Також "Коментарі" інформували про те, що колаборант Ковальов організував вивіз солі та зерна з Херсонської області до РФ: що відомо. Генпрокурор уже підписала Олексію Ковальову повідомлення про підозру у державній зраді та підтримці держави-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини