Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ завдали потужного удару по російській ППО: знищено 4 ЗРК - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ завдали потужного удару по російській ППО: знищено 4 ЗРК - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

5 серпня 2022, 10:25 comments1470
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України залишається напруженою, але сили оборони контролюють її розвиток. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ завдали потужного удару по російській ППО: знищено 4 ЗРК - подробиці

ЗСУ

"Ворог продовжує ведення бойових дій по межі оборони, що займається. Немає змін ні в складі, ні в положенні. У напрямку Сухого Ставка — Лозового відбулася спроба ведення штурмових дій силами спецвзводу за підтримки БТР-82А і танкового взводу. Успіху не мав. З втратами відійшов. ", — ОК "Південь".

Українські штурмовики атакували два осередки ворожого озброєння та техніки у Херсонському та Каховському районах. Вертолітною парою розбито ворожий опорний пункт на окупованій Миколаївщині.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами при виконанні вогневих завдань щільно атаковано ворожу систему протиповітряної оборони та логістичні пункти, у тому числі з боєприпасами в Херсонському районі", — повідомляє ОК "Південь".

Встановлено, що нашим воїнам вдалося знищити:

• 39 окупантів;

• 4 ЗРК С-300;

• РСЛ "Імбір";

• автоматичний міномет "Волошка";

• 9 одиниць броньованої та автомобільної техніки;

• знищено склади з боєприпасами у Придніпровському, Херсоні та Токарівці

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що якісь зарплати поляки готові платити українцям: перелік найбільш високооплачуваних професій. Фахівець розповіла, скільки платять в Україні та Польщі на одних і тих же роботах.

Читайте також про те, що Арестович про росіян на херсонському напрямі: це покійники та смертники. Радник глави ВП засумнівався, що ворог зможе розпочати наступ.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Росія відмовляється від масованого наступу на Сіверськ та Слов'янськ: що сталося. В Інституті вивчення війни вважають, що ЗСУ, ймовірно, перехоплює стратегічну ініціативу в армії РФ.

Також "Коментарі" інформували, що Зеленський засудив вибірковість Amnesty International: як відреагував президент. Володимир Зеленський вважає, що не можна перекласти відповідальність із агресора на жертву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини