Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ придушили спробу наступальних дій росіян - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ придушили спробу наступальних дій росіян - подробиці

ВСУ дають гідну відсіч противнику

8 липня 2022, 18:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Південнобузькому напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ придушили спробу наступальних дій росіян - подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Південнобузькому напрямку підрозділи супротивника намагалися вести наступальні дії в районі населеного пункту Велике Артакове. Проте Українські воїни швидко придушили цю спробу та відігнали окупантів.

"Зберігається велика загроза ракетних ударів по критичній інфраструктурі регіону", — Генштаб.

Корабельне угруповання противника продовжує виконувати завдання в акваторії Чорного та Азовського морів, продовжується блокування цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що російські солдати крадуть шкарпетки ЗСУ та дивуються, чому їхні речі поганої якості: перехоплення розмови. Окупанти "полюють" за шкарпетками, які видають воїнам ЗСУ.

Читайте також про те, що екс-командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю. Бридлав зазначив, що удару по мосту можна завдати з використанням нещодавно поставлених Україні ракет Harpoon.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що десятки вбитих та поранених , мінус склад боєприпасів та ППО противника: куди потрапили ЗСУ на півдні. ЗСУ завдали точного удару по Новій Каховці, десятки вбитих окупантів.

Також "Коментарі" інформували про те, що куди поверне фронт: експерти озвучили прогноз – де тепер буде найгарячіше. Росіяни одразу націлюються на Краматорськ та Слов'янськ, при цьому продовжуються ракетні удари по різних містах, артобстріли Донбасу, Харкова, удари по Сумщині з російської території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини