Головна Новини Суспільство Війна з Росією На передовій у ЗСУ почався рух: Сирський назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

На передовій у ЗСУ почався рух: Сирський назвав причину

Олександр Сирський заявив про запуск ротацій на передовий

14 березня 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив про запуск процесу ротацій та заміни частин та підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передовій. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Олександр Сирський опублікував у Facebook.

На передовій у ЗСУ почався рух: Сирський назвав причину

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

"Позитивом є те що, не зважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї. Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів", – зазначив головком ВСУ.

Олександр Сирський розповів про свій візит на Запорізький напрямок та запевнив, що у ході роботи там "ухвалив усі необхідні рішення для підвищення бойових можливостей наших бригад".

Зазначимо, головнокомандувач ЗСУ також повідомив, що продовжує роботу в бригадах, які зараз працюють на Запорізькому напрямку і додав, що там оперативна обстановка знаходиться під контролем Сил оборони. При цьому він наголосив, що бойові дії характеризуються численним застосуванням безпілотників усіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська продовжують атаки на кількох ділянках лінії фронту. Найближчими тижнями ситуація для Сил оборони України залишатиметься складною. Про це йдеться в оновленому звіті Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського розповіли, до чого можуть призвести події у Курській та Бєлгородській областях РФ.

Раніше "Коментарі" писали – у США попередили, що росіяни як ніколи близькі прорвати фронт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини